La Comissió de Joventut de la JHHCC d’Alzira es constitueix com associació juvenil

0
470

Comissió de Joventut
La Comissió de Joventut de la Junta de Germandat i Confraries de Setmana d’Alzira s’ha constituït oficialment, també com a associació juvenil.

Este és un dels projectes inicials del president d’esta Junta, Vicente Fábregues, qui va apostar des d’un principi per la joventut confrare. Tal com va anunciar a l’inici del seu mandat, Fábregues, tenia la intenció de crear una Comissió de Joventut, que a data d’hui ja és una realitat. Esta Comissió, creada a través de JHHCC, és el màxim òrgan de representació de la joventut confrare, el propòsit del qual és fomentar la participació dels joves en esta festa, no solament en Setmana Santa i els seus dies previs, sinó també la resta de l’any. És per açò que qualsevol confrare alzireny, entre els 14 i 29 anys, pot formar part de la Comissió, i manifestar les seues inquietuds i proposar activitats d’interès juvenil per a engrandir, més si cap, la nostra Setmana Santa.

La Comissió de Joventut de la JHHCC esta formada per set joves confrares, pertanyents a diferents Germanors i Confraries alcireñas. La seua Presidenta és Clara I. Aledón, qui estarà acompanyada per David J. Hevilla, que ostenta la vicepresidència. Els càrrecs de Secretària i Tresorer recauen en Marta Alemany i Alejandro Puigvert respectivament. La comissió la completen els Vocals Daniel Boluda, Vicent Garés i Alberto Yago Canet.

Esta comissió ja està treballant en grans projectes en benefici de la Setmana Santa d’Alzira. El primer d’ells està sent l’organització dels ‘Dies En Diòcesis’, amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut que tindrà lloc a Madrid el pròxim mes d’agost. Els dies previs a la visita del Papa a Espanya, Alzira acollirà un total de 500 joves que peregrinen des de diferents països, i que tindran a Alzira un punt de trobada. Dies de convivència que permetran, a estos joves, conèixer la nostra ciutat i també la nostra Setmana Santa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here