El col.legi García Sanchiz d’Alzira rep el premi «Educar menjant»

0
388
 

Entrega del premi
El Projecte Educatiu del Menjador “Menjar i Educar” del Ceip Federico Garcia Sanchiz de la Ciutat d’Alzira rep el prestigiós premi de la Fundació Jaume Casademont “Beques Educar Menjant”. El passat dijous, 16 de juny de 2011, dos representants de l’escola es van desplaçar a la ciutat de Girona per rebre el premi “Beques educar menjant” otorgat per la Fundació Jaume Casademont. Dels 72 projectes presentats en aquesta edició, sols quatre d’ells han rebut el prestigiós guardó educatiu, que dona al centre un prestigi nacional i l’afiança com una escola referent al nostre país.

El projecte educatiu del menjador que gaudeixen els nostres alumnes va estar confeccionat per l’equip gestor del menjador i dos nutricionistes especialitzades en el treball alimentari infantil, el que proporciona un projecte que combina l’acció educativa i l’educació alimentària. La fundació Jaume Casademont oferta aquestes beques tots els cursos escolars.

L’objecte de la convocatòria de les BEQUES EDUCAR MENJANT (Experiències educatives en el món de l’alimentació) és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguen a terme – Catalunya, València i les Illes – i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys per tal de promoure els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura.

Les beques s’atorguen als projectes innovadors que s’apliquen, ja siga al context escolar o fora d’ell, però sempre en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, i que siguen capaços de transmetre amb continuïtat en els xiquets/es i els joves un compromís per una alimentació i que també siga un mitjà de coneixement, d’intercanvi i d’identitat cultural.

Ací vos deixem l’enllaç amb les fotos de l’acte i la informació de les beques. Tanmateix, podeu veure fotos més personalitzades a l’aula virtual del nostre menjador escolar dins de la pàgina web de l’escola, www.fgarciasanchiz.es.

http://www.fundaciojaumecasademont.cat/projectes2.php?idm=1&subpagina=1&sub=1&sub2=9

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here