El Club de Pilota Alzira ja compta amb cinc equips en les semifinals del Ruralcaja de raspall

0
393
Edu López al trinquet d'Alzira

Aquest cap de setmana passat el Club de Pilota Valenciana Alzira ha disputat l’anada de semifinals del Trofeu Ruralcaja de Raspall. El CPV Alzira és l’única entitat que compta amb 5 semifinalistes, repartits en 7 divisions i pot posar a tots en les seues respectives finals ja que depenen d’ells mateixos.

 

PRIMERA: Alzira 30 – Rafelbunyol 25

La victòria contra Rafelbunyol ajusta més encara la classificació de la liguilla de semifinals en la qual el nostre trio depèn de si mateix per a accedir a la gran final. Lluiset, Roberto i Juan II van aconseguir doblegar al poderós Rafelbunyol, de Campos, Moro i César. Va ser una partida plena d’alternatives, en la qual van destacar Juan II pels locals i Moro, pels visitants. La partida es va decidir en l’últim joc, estant els alcireños a la resta i trencant-li el servei a Campos. Repartiment de punts, dos per a Alzira i un per a Rafelbunyol que estrenyen al màxim la classificació.
En la pròxima jornada, contra Bicorb, Alzira es juga el poder seguir optant a la plaça finalista.

TERCERA: Vilallonga 35 – Alzira 30

Derrota per la mínima en el carrer de Vilallonga que sap a victòria, ja que deixa totes les opcions del factor pista a favor dels alzireños. En un carrer impracticable, el trio format per Carrió, Edu Encarnación i Paco van aconseguir deixar les portes obertes de cara a la partida de tornada, en la qual han de guanyar per a poder passar a la final. No obstant açò, el resultat és bo per als alzireños ja que partiran amb l’avantatge de jugar a casa, en el seu trinquet, i a priori ho coneixen i dominen molt més que els jugadors de La Safor. Amb un resultat de 35-30 a la volta forçarien desempat, amb una victòria 35 – 25 (o menys) passarien automàticament a la final i amb derrota, per qualsevol resultat, quedarien eliminats (possibilitat que ni tan sols contemplen en l’equip).

QUARTA: Alzira 35 – Pego 5

Molt més fàcil ho tenen els components de l’equip que queda en peus en quarta categoria, Mora, Pardo i Aparisi, ja que van vèncer al Pego de manera aclaparadora i sólamente els van donar opció a fer un joc. Per tant, tenen peu i mitjà en la final de quarta ja que fent dos jocs aquest cap de setmana vinent a domicili
estarien matemàticament en la final.

PRIMERA FEMENINA: Borbotó – Alzira

La partida que enfrontava al primer equip femení de Borbotó i el primer d’Alzira es va haver de suspendre res més començar ja que a una de les components de l’equip alzireño, Maribel, li va colpejar una pilota en la boca, partint-li el llavi i obligant-la a acudir d’urgència a l’hospital, on li van haver de posar punts per a tancar la ferida. Les partides d’aquesta semifinal es disputaran quan acorden els dos equips, havent de repetir la primera íntegrament ja que no s’havia disputat ni tan sols un joc de la mateixa.

SEGONA FEMENINA: Alzira 30 – Tavernes Blanques 0

En segona categoria femenina la final està a l’abast de la mà, ja que fent solament un joc en el carrer de Tavernes Blanques seria suficient per a la passada matemàtica a la final, després de la victòria “sabatera” que li va propinar el segon equip femení alzireño al de l’Horta.

SANT BERNAT 2011

Aquest cap de setmana vinent donarà començament el tradicional Trofeu de Sant Bernat, en el qual el Club de Pilota Alzira recupera la modalitat en la qual s’ha disputat des de sempre, l’Escala i Corda. En aquest trofeu participaran jugadors del Club que no ho feien des de l’any 2000 i que se senten molt feliços de poder tornar a jugar a la seua modalitat de pilota, gràcies a tenir el nou trinquet i que sense ell no es podria haver fet. Noms com Mecànic, Juan Vázquez, Felipe, Ferri, Busach, Carlos, Conca, Eliseo o Eduardo tornaran als cartells de pilota a Alzira una dècada després i, al costat dels nous valors del Club, formaran el modern campionat d’Escala i Corda de Sant Bernat, el qual va ser organitzat per primera vegada en el 1989, quan el Club ni tan sols estava constituït. ja que enguany és el XX aniversari del Club, s’homenatjarà als jugadors i socis d’antany en un campionat tan especial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here