El C.B. Marcelina de Benifaió, sub campió del II Torneig Nacional de Minibàsquet Roquette

0
379

 

Participants en el torneig

El Club de Bàsquet Marcelina, club amfitrió del torneig, va aconseguir el passat cap de setmana una excel·lent posició com a sub campions. Es disputava en el pavelló municipal la segona edició del Torneig Nacional de MiniBàsquet Nacional Roquette. El «Baloncesto Fuenlabrada» en categoria masculina i Ciutat Ros Casares en femenina van ser els vencedors. L’equip amfitrió va ser el subcampió masculí, per davant de València Basket, Picken Claret, Sénia Informàtica CB Algemesí i Jovens Almàssera. En categoria femenina, el subcampió fue N.B.F. Castelló, seguit del C.B. Marcelina Benifaió, C.B. Castelló, Picken Claret i C.D. Sagrat Cor de Godella. Durant el Torneig, els jugadors van poder disfrutar de molts moments de convivència i diversió en paral·lel a la competició, tant en el transcurs del menjar conjunta que es va realitzar entre jugadors i familiars, com en l’interior de la piscina coberta de Benifaió per gentilesa de l’empresa Eulen.

José Ortiz en representació de Roquette, i el regidor d’Esports de Benifaió, David Villanueva, van ser algunes de les personalitats que van acompanyar a la Junta Directiva del C.B. Marcelina Benifaió durant l’acte d’entrega de trofeus i camisetes commemoratives a tots els participants. Cal destacar també la presència d’una invitada d’excepció, l’exjugadora internacional Marina Ferragut.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here