264 xiquets podran aprendre a nadar o perfeccionar els seus coneixements en la piscina municipal d’Algemesí

0
470

La piscina municipal d’estiu d’Algemesí ha obert novament les seues portes. Si bé durant esta setmana existeix un horari reduït als matins, a partir del pròxim divendres 24 de juny es pot accedir a les instal·lacions de dimarts a divendres en horari de 12.30 a 19 hores i els dissabtes i diumenges d’11.30 a 19 hores. A més, l’Ajuntament d’Algemesí durà a terme cursos de natació gratuïts per a xiquets de 5 i 6 anys d’edat repartits en diversos torns, la qual cosa suposa que 264 xiquets podran aprendre a nadar o perfeccionar els seus coneixements en la piscina municipal. Els cursos són d’iniciació baixa, iniciació mitjana i perfeccionament segons el grau d’autonomia dels xiquets.

“Es tracta d’una oferta lúdica per a totes les persones que passen els mesos d’estiu en la ciutat i una forma d’impulsar l’aprenentatge i el perfeccionament de la natació entre els més joves de la ciutat” explica el regidor d’Esports, Marcos Giner.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here