MC MUTUAL premia als estudiants carletins Salvador García i Noelia Mancho

0
293
Guanyandors del premis

MC MUTUAL ha premiat a dos estudiants de l’IES 9 d’Octubre de Carlet, Salvador García Vendrell i Noelia Mancho Nogués. El centre de secundària ha acollit aquest matí l’acte de lliurament del Premi MC MUTUAL 28 d’abril, un certamen que commemora el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball i que fomenta la reflexió sobre l’adopció d’actituds segures en l’àmbit laboral.
Aquest concurs està dirigit als treballadors de les empreses mutualistes i al col·lectiu d’estudiants. Per a aquests últims, compta amb les categories de participació de redacció i fotografia.
En aquesta tercera edició, el primer premi en la modalitat de fotografia d’estudiants ha recaigut en Salvador García Vendrell i el segon premi en Noelia Mancho Nogués, tots dos alumnes de l’IES 9 d’Octubre.

El guanyador del primer premi es va presentar amb una fotografia que reflectia la imatge d’un treballador efectuant un descens vertical en una obra amb les degudes mesures de seguretat. A més, MC MUTUAL també ha lliurat cinc accésits als estudiants de Carlet: Jorge Albert, Andrés Núñez, Gema Casanoves, Manuel Calle i Eva Arcs. Per part de l’empresa ha estat present el director territorial, Rafael Ferrer que juntament amb el director de l’IES 9 d’Octubre, José Morante i la regidor d’Educació, Laura Sáez han lliurat els premis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here