El bàsquet de base del Power, CB Tavernes, Cb, Moixent i Nou Bàquet Alzira participen en el IV Torneig d’Estiu

0
431

Com ve sent habitual, el Nou Bàsquet Alzira celebrarà este dissabte 18 de juny, al pavelló Fontana Mogort, la quarta edició del seu Torneig d’Estiu de Bàsquet Base, que servirà per a acomiadar la present temporada 2010-2011 en les categories inferiors del club. Esta quarta edició reunirà a grans equips, com ara el Power Electronics València, el C.B. Tavernes i el C.B. Moixent, a més dels representants del club organitzador, el Nou Bàsquet Alzira.

A partir de les 9 del matí arrancarà al pavelló Fontana Mogort esta intensa matinal de bàsquet per als nostres equips de base. Hi haurà competició en les categories benjamí, aleví i infantil amb la participació de 4 equips per grup. El campió de les categories benjamí i aleví es decidirà pel sistema de lligueta de tots contra tots, mentre que els infantils disputaran eliminatòries i posteriorment el partits decisius pel tercer i quart lloc i la gran final.

El lliurament dels trofeus i les medalles està previst per a les 2 de la vesprada. Hi haurà regals per a tots els participants i servici de bar per al públic assistent. 

Eixe mateix dia i també al pavelló Fontana Mogort, en el descans del torneig, l’equip infantil del Gruphac Nou Bàsquet Alzira disputarà a les 10.30 h el partit d’anada de les semifinals del Torneig Federació davant del C.B. Calasanz de València. Els nostres infantils estan a un pas de culminar una extraordinària temporada i classificar-se per a la gran final d’este important trofeu. El partit de tornada serà el dilluns 20 de juny, a València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here