Bernat Estela torna a guanyar el ninot indultat de les Fogueres d’Alacant

0
385
Ninot de Bernat Estela

Bernat Estela segueix collint èxits, aquesta vegada en els Fogueres d’Alacant. Si en la lluita per l’indult del foc en la categoria adulta la Foguera La Ceràmica s’havia quedat en segon lloc, en la categoria infantils coses han canviat i aquesta foguera ha salvat la seva ninot infantil obra del alcireño Bernat Estela de les flames gràcies als 1029 vots rebuts, per darrere quedo amb 828 vots la Foguera d’Altell amb l’obra de Sergio Estimar i Joan S. Blanch, mentre en tercer lloc a gran distancia la Foguera Polígon de Sant Blas, amb 215 votosdel artista Vicente Francisco Lorenzo.

http://alicantesiempre.blogspot.com/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here