Mentre Bloc ofereix col.laboració, Crespo fa un discurs victimista /Opinió: Compromís Carlet

0
350

Els cinc regidors del Bloc de Carlet
Amb l’assistència del diputat més jove de les Corts Valencianes, Fran Ferri, la portaveu de BLOC-COMPROMÍS a l’Ajuntament de Carlet Maria Josep Ortega va fer un discurs en què va oferir “la col·laboració dels regidors i regidores del nostre grup en un acord de govern per a la nostra ciutat”. Ortega va afegir que “

la situació tan difícil que està patint el nostre poble demana que, per damunt de les diferències, busquem els punts en comú i treballem conjuntament per a millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans”.

La ja elegida alcaldessa, María Ángeles Crespo, lluny de recollir el repte, va fer un discurs mirant al passat i ple de victimisme i agressivitat, focalitzant la seua intervenció en una pintada anònima en contra seua que ella mateixa s’ha encarregat de publicitar d’una manera desorbitada.

Maria Josep Ortega va remarcar la importància de la reacció popular de molts joves que demanen “una democràcia on no càpia la corrupció ni la injustícia, que camine cap a la igualtat i que no condemne una generació de joves a la precarietat mentre continuen fent-se grossos aquells que van provocar esta crisi”. Ortega també va aprofitar per agrair la gran confiança depositada en BLOC-COMPROMÍS pels electors carletins, sent l´única força política que ha crescut i, a més, d’una manera ben important.

Celebració dels resultats

El flamant diputat a les Corts Fran Ferri i el secretri comarcal Gerard Donat van acompanyar els regidors, militants i simpatitzants en l’acte de celebració dels resultats electorals que BLOC-Compromís han obtingut a Carlet, que són els millors dels 25 anys d’història a Carlet.La portaveu del nou grup BLOC-Compromís, Maria Josep Ortega, va ressaltar que “estos resultats mostren l’inici del canvi a Carlet, ja que mentre el poble ens ha donat un suport extraordinari, el PP ha tret els seus pitjors resultats en 16 anys”. Ortega va assenyalar també que “ara comença una nova etapa; cal acabar amb els enfrontaments estèrils a l’ajuntament, la ciutadania ens demana unitat per a resoldre els gravíssims problemes que té la nostra societat”. La líder de Compromís a Carlet va afegir que “ hem oferit una col·laboració sincera a l’alcaldessa, però la veritat és que no tenim gran confiança en la seua resposta”. Ortega es va comprometre a seguir defensant “la igualtat d’oportunitats i la transparència absoluta en les contractacions i en la despesa pública.”

 El secretari comarcal Gerard Donat va posar el BLOC-Compromís de Carlet com a exemple de bones pràctiques polítiques i va afegir: “que ningú ho dubte: Maria Josep Ortega serà la pròxima alcaldessa de Carlet, perquè Crespo ha iniciat el camí de la caiguda i ara s’ha salvat pels pèls, però no aguantrà un altre round, i l’alternativa a Carlet és Compromís”.

Per la seua banda el diputat més jove a les Corts i Secretari general del BLOC Jove, Fran Ferri, va assenyalar el vot dels joves com clau per a l’èxit de Compromís, va recalcar que el compromís polític de la joventut és creixent dia a dia i va afegir que “el PP ens ha posat ja al seu punt de mira per a atacar-nos perquè ha vist que som la força emergent de l’esquerra i del valencianisme, però no ens van a poder parar perquè ací hi ha una força política plena de conviccions, d’honradesa i de joventut”.

Gerard Donat, Fran Ferri i Maria Josep Ortega

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here