L’associació “Activa’t” de Carcaixent es troba inmersa en la preparació del seu 3r campament d’estiu

3
1690
 

Campament de 2010 a Talayuelas (Conca)
Els monitors de l’associació Activa’t-Grup Juvenil de Carcaixent es troben inmersos en plena preparació del 3r campament de l’associació des de que va obrir les portes l’any 2008. Activa’t és una associació juvenil que treballa sobretot amb xiquets i adolescents d’entre 6 i 18 anys. En l’actualitat té més de 140 socis, entre els que trobem els barrufets, xiquets, xitufos, prejuvenils, juvenils i monitors. Compta a més amb el suport de la Junta de Pares. D’entre les seues activitats destaquen el Festival de Nadal, el Rastre Solidari, el Dia de l’Arbre o el campament d’estiu. Per això i continuant amb el programa d’activitats, este divendres 17 de Juny de 2011 a les 20h farem la reunió per a tots els interessats del campament d’estiu 2011.

Enguany el campament es celebrarà a Navalón, un poble a uns 15km d’Enguera que compta amb esplanades i muntanyes per poder gaudir de la natura, lloc idòni per a fer activitas a l’aire lliure. Des de l’associació volem recordar que la setmana que ve tenim l’apuntada (dia 20 i 21 els associats, 22, 23 i 24 no associats) al nostre local (C/Joanot Martorell nº27)

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here