Iniciativa Per Alzira anuncia que «incordiarà» l’equip de govern durant tota la legislatura

1
384
Paco Cerveró en el Parc Pere Crespí

La nova  formació política local, Iniciativa Per Alzira (IPA), tot i no obtindre representació municipal, ha decidit no rendir-se, és més «anem a estar 4 anys incordiant l’equip de govern, segons ha manifestat a Riberaexpress el seu líder, Paco Cerveró.

Este grup independent pensa «seguir treballant, anar als plenaris i denunciar tot allò que no ens agrade». Reconèixen estar «un tant decebuts» per no acomplir-se la seua expectativa que era aconseguir un escó en la corporació municipal, «saviem que no era fàcil perqué la gent no ens coneix». Tot i axò els ha reconfortat «les mostres d’ànim perquè continuem, hem rebut uns 300 missatges de facebook de recolzament després les eleccions» asegura Cerveró.

Per als components d’IPA que feren el seu debut en política en les passades eleccions municipals «ha sigut una bona experiència, donat que hem aprés moltes coses, i esta experiència ens servirà per als pròxims 4 anys».

Si te poden xafar te xafen

Cerveró s’ha donat que la visió que tenia de la política «és molt diferent des de dins que desde fora, suposa un canvi radical perquè si te poden xafar te xafen» diu amb certa amargura.

IPA és definix com «una formació independent de qualsevol partit polític i progressista, estem més a prop de l’esquerra que de la dreta perquè no ens agrada la política que fa el PP». Cerveró ha advertit que a l’Ajuntament d’Alzira hi ha poca participació tant de l’oposició com dels veïns».

S’identifiquen amb la «major part» de les reivindicacions del moviment 15-M i ho advertixen molt seriosament «incordiarem l’equip de govern municipal durant els 4 anys que dura la legislatura», tot i no obtindre cap regidoria.

A les primeres de canvi i malgrat ser neòfits en política i amb pocs recursos econòmics  sumaren més de 900 vots i es quedaren a les portes de l’Ajuntament, , fins i tot, altre partit independent, el PSD-PSI.

1 Comentario

  1. Paco tienes 4 años por delante, ahora la gente te conocera mucho mas y tienes que demostrar la clase de persona que eres, te gustan los retos dificiles, y espero que lo consigas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here