Carlet amplia l’horari de la biblioteca per a facilitar l’estudi dels universitaris

0
204
Biblioteca de Carlet

Amb motiu del calendari d’exàmens establit en les Universitats, l’Ajuntament de Carlet ha decidit ampliar l’horari de la biblioteca municipal per a facilitar l’estudi dels alumnes universitaris. Des d’hui, la Biblioteca Pública Municipal estarà oberta dos hores diàries més amb la finalitat de que els estudiants puguen disposar de major temps d’un lloc tranquil i condicionat per a la preparació dels exàmens de juny. L’horari d’obertura al públic serà de 9.30 a 13.30 hores al matí i de 16 a 20 hores a la vesprada.
Esta ampliació horària facilita als joves de Carlet la preparació de les seues proves i respon a una demanda dels estudiants que sol·licitaven més temps d’obertura per a optimitzar les hores dedicades a l’estudi.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació, Laura Sáez, ha assenyalat: “De cara als exàmens d’estos últims mesos del curs, els estudiants necessiten un entorn que afavorisca la seua concentració i els permeta obtenir un major rendiment de les seues hores d’estudi. Per açò, des de l’Ajuntament de Carlet se’ls ha volgut facilitar, una vegada més, aquesta tasca posant a la seua disposició més hores el centre bibliotecari. Aquesta iniciativa l’engeguem en tots els períodes d’exàmens, febrer, juny i setembre amb un gran èxit d’usuaris.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here