L’Encontre d’Escoles de Música d’Algemesí reuneix als joves de la banda local i la Unió Musical Realense

0
426
Banda Infantil de la SM d'Algemesí

Demà dissabte 18 de juny tindrà lloc el I Encontre d’Escoles de Música d’Algemesí,organitzat per la Societat Musical d’Algemesí i amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Algemesí, on els alumnes de l’escola de música «José Moreno Gans» de la Societat Musical d’Algemesí i els de la Societat Unió Musical Realense gaudiran d’una jornada de germanor i música.
Els joves músics de la localitat riberenca de Real arribaran a les 10 del matí i de seguida començaran els assajos, tant de les bandes infantils com juvenils, a la Casa de la Música. Cap a les 12:30 està programada una cercavila on tots els alumnes desfilaran a ritme de pas-doble fins al museu de la festa.

Allí visitaran les diverses exposicions i coneixeran un poc més la cultura i tradicions del nostre poble.  Per concloure aquest dia festiu, a les 17:00 hores les dues escoles de música ens oferiran una audició a la Plaça Auditori Moreno Gans (si fa mal oratge tindrà lloc al saló d’actes de la Casa de la Música), on actuaran tant per separat com de forma conjunta les bandes infantils i juvenils.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here