La Junta Local tria a Celia Fernández i Aleixandra Moreno com a fallera major i fallera major infantil d’Algemesí

0
368
Celia Fernández, FM d'Algemesí

La Junta Local Fallera ha triat a Celia Fernández Tomás i Aleixandra Moreno Ribes com les noves fallera major i fallera major infantil respectivament de la ciutat en una sessió celebrada la nit del passat dilluns en el saló de plens de l’Ajuntament d’Algemesí.
Els membres de la Junta Local Fallera han triat a Celia Fernández Tomás com a nova fallera major d’Algemesí. Aquesta jove de 24 anys d’edat és esteticista amb gabinet propi. És fallera des que va nàixer i va ser fallera major de la seua comissió, la falla Santa Bàrbara, l’any 2007 per a passar després a formar part de la cort d’honor de la fallera major.
Tant la seua família com la seua comissió estan molt contentes amb la seua elecció com a fallera major de la ciutat, alguna cosa que va quedar de manifest quan l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, la va cridar per a comunicar-li de forma oficial que havia sigut triada per al càrrec.

Entre les seues preferències de les festes no destaca gens en concret: “De les falles m’agrada tot perquè cada acte té el seu significat i el seu simbolisme”. Sobre la seua candidatura a fallera major destaca que “volia ser la representant de les falles d’Algemesí i enguany que complisc 25 anys crec que era un bon moment”, assegura Celia Fernández.

La nova fallera major infantil serà Aleixandra Moreno Ribes. La jove algemesinense té 12 anys, pertany a la comissió de Víctor Prada, estudia en el col·legi Santa Ana i és fallera “de tota la vida” com ella mateixa manifesta. L’any 2009 va ser fallera major infantil de la seua comissió. La seua preferència en aquestes festes són les masclataes, practica esport i més concretament és una apassionada de les minimotos. Aleixandra Moreno Ribes pertany a una família d’àmplia tradició fallera. El seu pare és el president de la falla Víctor Prada des de fa 21 anys. La seua mare va ser fallera major d’aquesta comissió i la seua germana va ser la fallera major d’aquesta falla l’any passat i en aquest exercici faller pertanyerà a la nova cort d’honor de la fallera major.

Aleixandra Moreno, FMI d'Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here