Juan-Carlos García, de Cuenca, guanya el primer premi del Concurs Nacional de Setmana Santa de Sueca

0
431

La fotografia Texturas Nazarenas de Juan-Carlos García, de Cuenca, ha resultat guanyadora del primer premi del XIV Concurs Nacional de Setmana Santa Ciutat de Sueca, organitzat per la confraria Jesús Nazareno i dotat amb 300 euros. El segon i tercer premi han estat adjudicats a Xavier Ferrer, de Vila-real, i Salvador Juan, de Crevillent. Tots dos rebran pels seus treballs 200 i 150 euros, respectivament.
A la secció de reportatge, destinada a un conjunt de tres imatges, el premiat ha estat Sergio Juan, de Crevillent. El segon  s’ha adjudicat al seu paisà, Luis Alfonso. Estn dotats amb 300 euros i de 200 euros respectivament. Vint autors presentaren vint-i-quatre col·leccions.
Ximo Capellino ha guanyat la secció local, destinada a fotografies realitzades a Sueca, en la modalitat de reportatge com de fotografia individual. Els premis són de 200 i 100 euros, respectivament.
El jurat d’enguany ha estat format pels fotògrafs Carles Nebot i Voro Sendra, i el periodista Josep Blay. En la decissió varen estar presents Juan-Antonio Cebolla, president de la confraria, i del secretari Amador Merchante, president i secretari de la confraria, respectivament. El jurat ha destacat, un any mes la qualitat dels treballs presentats, fet que els va fer difícil la decisió final, segons van manifestar.
Els premis seran lliurats les 19:30 hores del dissabte, dia 18, en l’acte d’inauguració de l’exposició de les fotografies premiades i de la selecció
de les més valorades. Eixe dia es repartirà un CD que contindrà la totalitat de les fotografíes que s’han presentat. Es mostraran de 19:30 a 21:30 hores fins al 26 de juny, en el espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets.
En aquesta XIV edició s’han presentat 124 treballs de vint-i-cinc autors, tant de la Comunitat com de la resta de l’estat. Els treballs procedien
d’Alcoi, Alzira, Conca, Crevillent, Cullera, Eibar, Elda, Madrid, Màlaga, Sueca, Torrent, València i Vila-real.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here