EU reclama explicacions sobre Alzicapital a l’alcaldessa d’Alzira davant la problemàtica de les entitats esportives afectades

0
374
Bastidas junt a Fred Weil i varies jugadores del Club Voleibol Alzira

EU d’Alzira ha  lamentat que «a dia de hui no se sàpia res», malgrat que l’Alcaldessa d’Alzira, Elena  Bastidas, anunciara que convocaria una junta de portaveus aquesta setmana per a tractar  la desaparició del gerent d’Alzicapital i Alzibet, i com afectava açò a distintes entitats esportives i culturals de la ciutat.

Esta formació recorda, de la mateixa manera, que Bastidas  va anunciar que presentaria una demanda per part de l’Ajuntament. En can vi hui mateix ja ha anunciat que, » no sap si s’anirà o no als jutjats» i que ara “calia ser prudents”.

Des d’EU censuren que, ja en la primera setmana de legislatura, la primera autoritat local » es retracte dels anuncis realitzats fa uns pocs dies davant la premsa, i que ara sembla que només es tractava de simple propaganda, buida de contingut».

A més fan constar que «hem demanat informació des de fa més d’una setmana a l’Ajuntament sobre els convenis de patrocini que va emparar la regidoria d’Esports a distints clubs esportius, i a dia de hui encara no hem rebut cap resposta per escrit».

Crítica situació del voley

De la mateixa manera, EU-Alzira va sol·licitar a les entitats afectades una reunió per informar-se «de la situació en què es podran vore centenars de joves i esportistes de la nostra ciutat».

Els clubs afectats per la desaparició d’Alberto Castillo esperen la cridada de l’Ajuntament per tractar la seua problemática. En el cas del Club Voleibol Alzira, el seu tènic i president asegura que «és desesperada» donat que estan signades les contractacions amb les 12 jugadores per a la pròxima temporada. El cost de la plantilla suma un total de 68.000 euros i cas de no aconseguir esta quantitat «el voleibol pot desaparèixer» segons lamenta Weil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here