Els querubins de L’Alcúdia-EMFU campions del II Querucup

0
389
L'equip Querubí de L'Alcúdia-EMFU amb la copa de campió

Els querubins de l’Alcúdia- EMFU van assaborir l’èxit de la  victòria al II Querucup, un torneig de futbol per a querubins que organitzat pel club local es va disputar el passat cap de setmana a la Ciutat Esportiva Els Arcs.

Els alcudians s’imposaren per 2 gols a 1 al CF Gandia en una final marcada pel bon joc, l’esportivitat i la il·lusió sobre el terreny de joc. Cal destacar el paper del jugador de l’EMFU, Marcos Prats, autor d’un dels dos gols que va donar la victòria als locals.

En semifinals, s’enfrontaren el FB Burriana i el Torre Levante CF, amb victòria per al club castellonenc per un contundent 4 a 1. D’esta manera, el Burriana i el Torre Levante quedaren classificats com a tercer i quart en el quadre d’honor del torneig. La resta d’equips participants es classificaren de la cinquena a la vuitena plaça de la següent manera:  Vilamarxant CF, Mislata UF, Patacona CF i Almussafes CF. Causaren baixa a última hora els equips querubins de la UE Sueca i E-1 Valencia-Paiporta.

La jornada va estar dominada per un gran ambient, ja que els jugadors van estar acompanyats per familiars i amics que no es cansaren d’animar les jugades sobre el terreny de joc. En acabar els partits es procedí a l’acte d’entrega de trofeus, un per a cada equip participant, acte que va comptar amb la presència de l’alcalde, Robert Martínez.

Els millors equips querubins tornaran a la gespa de Els Arcs el proper mes de desembre amb motiu de la tercera edició del

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here