El Moviment 15-M aprofita la celebració dels primers 30 dies per condemnar la violència

3
309

Un grup de joves ha dibuixat amb la seua presència el 15-M a la Plaça Major d’Alzira per commemorar la data de naiximent, ocorreguda ara fa un mes des que els indignats iniciaren les primeres protestes i acampades a Madrid.

Els organitzadors han aprofitat la concentració a la cèntrica plaça per condemnar els actes violents ocorreguts davant el Parlament de Catalunya.

El 15-M de la Ribera preten, a partir d’ara, iniciar contactes amb els respectius grups municipals dels ajuntaments de la comarca per canalitzar les seus reivindicacions cap a les institucions corresponents.

Els indignats en la Plaça Major esta vesprada

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here