Cinema, música i l’Aplec de Danses omplin de cultura este cap de setmana a Alzira

0
383

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha organitzat una àmplia oferta d’activitats per al cap de setmana. Així, el Club Cinema Alzira tanca la temporada amb una sessió especial dirigida a directors joves de curts. Avui divendres, a partir de les vuit de la vesprada, en la Casa de la Cultura es projectarà el curt ‘Alguna cosa queda’ d’Ana Lorenz i el curt-documental ‘Bor’ de Pablo Martínez.
Per la seua banda, la Casa de la Cultura de la ciutat explicarà el dissabte amb una de les actuacions del cicle Música al Claustre. Es tracta del duo Cantábile compost per Cristina Vázquez, soprano, i María Carmen el Genovés al piano. Música al Claustre continuarà el diumenge a partir de dos quarts de vuit amb l’actuació del Cor Calitxí de Canals dirigit per Javier Tortosa i la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira sota l’adreça de José Luis Palomares.

Aplec de Danses 
En aquest cap de setmana  també hi ha espai per al floklore ja que el dissabte a les vuit de la vesprada el Gran Teatre d’Alzira acollirà el ‘Aplec de Danses Infantil Ciutat d’Alzira 2011’. A més de participar el grup organitzador de la capital de la Ribera, el taller de Danses Valencianes del col·legi Alborxí d’Alzira, el grup de danses infantil Sant Jordi d’Alcoi i la escola de danses municipal de Manises també mostraran la seua passió pels balls tradicionals a càrrec dels més xicotets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here