Cent corredors disputen el IV Gran Premi Ciclista Trofeu Sant Onofre d’Algemesí

0
404

Tot és a punt perquè al voltant de cent corredors disputen la quarta edició del gran premi de ciclisme Ajuntament d’Algemesí- Trofeu de Sant Onofre que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de juny a partir dels 17 hores en un circuit semiurbà sobre el qual rodaran 90 quilòmetres.

El president del Club Ciclista d’Algemesí, Germán Puchades, i l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, han presentat aquesta edició de la carrera ciclista amb la qual, segons va dir el primer edil, “es pretén oferir un espectacle esportiu de primer nivell amb una carrera que podran seguir els aficionats tant d’Algemesí com de tota la Ribera”.

L’eixida i meta estarà situada en el carrer Albotaina i recorrerà a través de la zona de Pardines la carretera d’Algemesí a Almussafes i enllaçarà per la carretera d’Albalat per  entrar de nou els corredors a la ciutat. Els premis seran per als tres primers classificats, el millor equip i un premi especial de metes volants.

Germán Puchades ha anunciat que la carrera acull  corredors nacionals de categoria junior i que la prova és puntuable per a la Challenger de ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Paula Caballero

Acte de presentació de la carrera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here