Rècord d’originals presentats al VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca

0
693

El VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca ha batut en aquesta edició el rècord d’originals presentats en aquesta modalitat, amb un total de 48 obres. El Premi està dotat amb 8.000 € per l’Ajuntamet d’Alzira. L’obra guanyadora es publicarà en la col·lecció «Bromera Teatre» d’Edicions Bromera.

El jurat del certamen està format per Salvador Bataller, Francesc J. López, Josep Palomero, Miquel Àngel Vidal –guanyador de la passada edició– i l’alcaldessa d’Alzira, que delega en el regidor de Cultura, Carlos Correal, qui el presidirà. El títol de l’obra guardonada amb el VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca es farà públic el dia 7 de juliol, en el transcurs dels Encontres de Teatre a l’Estiu que organitza l’Ajuntament d’Alzira. Tanmateix, el lliurament del guardó –l’estatueta dissenyada per Manuel Boix– tindrà lloc en el tradicional sopar dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, que se celebrarà l’11 de novembre, on es donarà a conéixer el veredicte del jurat de la resta de modalitats del certamen.

El Premi de Teatre ha sigut un dels últims a incorporar-se a la festa literària dels Ciutat d’Alzira, uns guardons plenament consolidats que arriben el 2011 a la vint-i-tresena edició. «Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira comencen enguany amb molt bon peu, amb el rècord de participació del Premi de Teatre, cosa que demostra l’encert de fa sis anys de crear-lo i dotar-lo econòmicament», ha manifestat el regidor de Cultura Carlos Correal. Les bases de totes les modalitats (infantil, juvenil, poesia, assaig, novel·la i divulgació científica) ja estan convocades i el termini de presentació d’originals estarà obert fins al 12 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here