Isabel Aguilar serà la nova portaveu del PSOE a l’Ajuntament d’Alzira

2
344

La portaveu socialista, Isabel Aguilar manifesta el seu compromís per a realitzar una oposició rigorosa però responsable al nou Govern municipal, al mateix temps que treballara per a la unió de l’esquerra a Alzira. Igualment, ha assenyalat que la seua prioritat serà la defensa de l’interès general de la ciutadania, el suport a quantes mesurades faciliten la recuperació econòmica i la creació d’ocupació i la salvaguarda dels serveis públics sota els principis de la igualtat i la solidaritat.
La portaveu socialista, també es compromet a una crítica constructiva i responsable per a vetlar com s’ha fet fins ara per una Alzira de progrés, solidària i amb un desenvolupament respectuós amb el medi ambient com a garantia de futur.

2 Comentarios

  1. Enrique has nombrado como portavoz a Isabel Aguilar sin consultar en absulto con los militantes. Se ha hecho evidente otra vez el desprecio constante hacia el resto de la militancia de base. Esto es otra agresión hacia los compañeros que pagan relgiosamente la cuota. Lo habeis decidido entre cuatro y unos pocos militantes, tanto solo hemos oido como ya he dicho el rumor en la calle. Te has encargado de generar tanta desconfianza que vas a hundir más el partido de lo que está. ¿Con que cara se va a presentar Isabel Aguilar en la próxima asamablea del Jueves día 16 y pedir más partcipación si habeis ninguneado completamente a los militantes, en lo que es la toma de una decisión tan importante? ¿Por que has pasado hoy la nota de prensa de que Isabe es la portavoz y no te has esperado a comentarlo pasado mañana a los compañeros? Confiaba en que no fuese cierto ese caciquismo del partido

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here