L’exdirectiu Javier Giménez medita presentar la seua candidatura a les eleccions de la UD Alzira

1
394

Javier Giménez

Javier Giménez, que va ser vice-president de la UD Alzira en la primera etapa de Pepe Bosch, medita, a hores d’ara, presentar la seua candidatura en les pròximes eleccions, després de ser convidat a fer-ho «per directius, jugadors i un ex-entrenador» del club blaugrana.

Però Giménez valorarà, prèviament, una sèrie de circunstància i condicionants; la primera d’elles és que «si l’equip baixa a Preferent no em presentarè, perquè serà una catàstrofe total» ha asegurat, hui, a Riberaexpress.

Cas de jugar la pròxima temporada en Tercera Divisió les seues condicions son les següents:

-Convertir el club en una Societat Anònima Esportiva (SAD)

-Contar amb el recolzament empresarial

-I també del suport municipal

La conversió de la UD Alzira en una SAD, és per a Giménez «la única solució a la situació molt delicada que travessa l’entitat».

L’exdirectiu alzireny reclama » la convocatòria immediata d’una junta informal de socis per buscar entre tots les solucions davant la proximitat del 30 de juny».

Giménez reitera en que «és molt difícil, per no dir impossible arreplegar els 120.000 euros que falten per pagar els jugadors, sinò és amb la fòrmula del préstec a canvi d’accions per als col.laboradors quan estiga constituida la SAD».

Javier Giménez ha rebutjat una proposta feta per Bosch d’ integrar-se en la seua candidatura.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here