La Generalitat redactarà el pròxim any l’avantprojecte per rehabilitar l’antic Convent de Caputxins

0
424
Ferrer, Bastidas i Correal en el pati del convent

El director general d’Infraestructures, Ismael Ferrer, ha anunciat hui a Alzira la voluntat del seu departament de redactar en el termini d’un any l’avantprojecte que servirà per rehabilitar l’antic Convent de Caputxins, un edifici que data, originalment, del segle XVI.

A partir del pròxim estiu començarà una investigació arqueològica «per comprovar el possible o possibles jaciments». Segons Ferrer «posterioment s’analitzaran les actuacions i poc a poc anirà redactant-se un pla director». Este pla indicarà les obres que «iniciarem en una primera fase, que possiblement serà la rehabilitació de les dependències del convent que es puguen rescatar», mentre que en altres fases s’actuarà en la resta de l’edifici.+

Museu de la Setmana Santa

Ajuntament i Generalitat acordaran l’ús del convent, una vegada siga rehabilitat, tot i que Ferrer i l’alcaldessa, Elena Bastidas han avançat que en el nou immoble multiusos s’ubicarà el Museu de la Setmana Santa i sales d’exposicions entre altres.

Ferrer i Bastidas que han recorregut les diverses dependències han comprovat el fot deteriorament que patix la major part del conjunt monumental. En algunes d’elles hi havien deixalles i material abandonat corresponent a l’antic Hospital municipal Santa Llúcia.

En estos moment sols està en ús la planta baixa com a base de la Creu Roja local i algun servei municipal.

Façana de l'antic convent de Caputxins

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here