Els nous portaveus de l’oposició prometen donar prou més joc al quatrieni municipal que comença a Alzira

0
376
Regidors del PSOE i Compromís en la sessió d'investidura

La vida municipal de l’Ajuntament d’Alzira promet ser prou més interesant durant el quatrieni iniciat el passat dissabte que la passada legislatura davant la renovació dels portaveus de l’oposició feta pel PSPV-PSOE i Compromís junt la incorporació d’EUPV.

Tot i que en la sessió d’investidura va intervindre, Enrique Alborch, per la seua condició d’alcaldable, la formació socialista d’Alzira ha escollit la regidora més jove de l’hemicicle municipal, Isabel Aguilar, per a ser la seua veu als plenaris d’esta legislatura.

Per part de Compromís, Carles Aranda ja no està a soles i al llarg del quatrieni que ara comença alternarà el paper de portaveu amb Diego Gómez, professor i membre d’Escola Valenciana, de verb fàcil i riquesa cultural demostrada ja en el discurs de la sessió d’investidura.

A més la incorporació d’un  recien llicenciat en Història Contemporània, Iván Martínez, en representació d’EU al consistori també incrementarà la qualitat del diàleg i la discusió a les sessions plenàries locals. Martínez ha estat una de les  sorpreses positives en la campanya electoral.

Ensenyament en valencià

Diego Gómez ja avisà de les intencions de la seua coalició; «hi ha una exigència de democràcia al carrer a la qual cal escoltar» digué el nou regidor de Compromís i afegí «hem de buscar la felicitat de totes i tots els ciutadans i ciutadanes».

I com a persona molt implicada amb la defensa de l’escola en valencià, Gómez anuncià que la primera moció institucional que presentarà el seu grup municipal ho serà «en defensa de les línees d’ensenyament en valencià i d’un model educatiu plurilingüe, intercultural i de qualitat». La moció ha estat presentada este dilluns.

Mentrestant hi ha expectació per conèixer la distribució de delegacions que farà l’alcaldessa, Elena Bastidas, entre els seus 12 companys del majoritari grup popular. Uns diuen que «farà pocs canvis», mentre d’altres com Riberaexpress, atenent una confesió de la pròpia Bastidas anuncien que farà «una revolució». Sembla que demà dilluns desvetlarà el secret millor guardat i traurà de dubtes a governants i governats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here