Crespo revalida la majoria absoluta a Carlet mentre els populars perden Montserrat a favor de PSOE i AIGUA

1
379
María Ángeles Crespo, de nou alcaldessa de Carlet

La nova Corporació Municipal de Carlet per a la legislatura 2011-2015 ha sigut constituïda aquest matí en el Ple d’Investidura. Mª Ángeles Crespo Martínez ha sigut triada alcaldessa de Carlet, després de revalidar la majoria per a governar per quarta legislatura consecutiva.
Tant l’alcaldessa com la resta d’edils que formen la nova Corporació municipal han pres possessió del seu càrrec en aquest acte que ha comptat amb una gran assistència de públic.  L’alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, va expressar la seua gratitud més sincera a tots els que havien confiat en ella per a presidir l’Ajuntament de Carlet. Va donar les gràcies per haver sigut mereixedora de la confiança dels veïns i del seu grup polític per haver-li donat l’oportunitat d’aprendre de tots i cadascun d’ells, de la virtut dels carletins, el treball, l’honradesa i la senzillesa. La reelegida alcaldessa va apuntar que per a qualsevol persona entregada al municipalisme este era un dels moments més emotius del càrrec. 

A l’acte va estar present el diputat de  Compromís, Fran Ferri i el secretari comarcal del Bloc, Gerard Donat.

Altres alcaldies

Mentre a Montserrat el PP perd l’alcaldia en benefici del PSOE i AIGUA que es repartiran el càrrec dos anys cadascun. Així el socialista Josep Maria Mas (PSOE) i Joan García Perales (AIGUA) seran alcaldes aquesta legislatura. A Antella, el PP també ha perdut l’alcaldia gràcies al pacte de Gent d’Antella i el PSOE. Així Gustavo Montagudo, de Gent d’Antella ya es el nou alcalde.  A Turís per primera vegada governarà el PP gràcies a la majoria obtinguda per la llista de Pilar Lozano.
En Real, Alejandro Blasco (ÀGORA) tornarà a governar, aquesta vegada en minoria i a Alcàntera de Xúquer farà el propi la socialista Teresa Perucho. Em Cotes, la independent Emilia Lluent serà l’alcaldessa, mentre que a Polinyà Esquerra Unida tornarà a governar, aquesta vegada a càrrec d’Óscar Navarro. Mentre en Montroi, el socialista Antonio Polo, amba majoria absoluta conserva la vara de mando.

En Benimodo, per primera vegada el PP tindrà l’alcaldia a càrrec de Paco Teruel. L’abstenció d’AEB va ser definitiva per a que el PP tinga una alcaldia que durant 32 anys ha estat governada per els socialistes. A Corbera Jordi Vicedo, del Bloc-Compromís tindrà la vara de mando amb el vot de l´únic edil del PSPV, mentre que a Manuel, Pepe Cambra (GIP), governarà en minoria. A Sumacàrcer el PSOE torna a tindre la vara de mando el socialista Txema Peláez amb el suport de Nova Alternativa Progresista (NAP). En l’Énova el socialista Paco Ordiñana continuarà governant.

Josep Maria Mas (PSOE), alcalde de Montserrat

1 Comentario

  1. una llastima que en la subcomarca de la Vall dels Alcalans i alguns pobles del voltant hagen perdut algunes alcaldies els populars!
    sabeu de quins pobles em referisc?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here