Amparo Arcís (PP) governarà en minoria a l’Ajuntament de Benifaió a l’igual que Faustino Sala a Alberic

5
478
Amparo Arcís continúa com alcaldessa

El ple de constitució de la nova corporació de l’Ajuntament de Benifaió no va tenir massa sorpreses. Va transcórrer amb total tranquil·litat.
La taula va ser presidida pel regidor de major edat, Vicent Tomás Manent (Bloc-Compromis) i l’edil de menor edat Alejandro Gómez Vendrell (PSPV-PSOE).
Cada partit polític vot al seu propi candidat. D’aquesta forma, sense obtenir cap candidat el recolzament de majoria absoluta la candidata del Partit Popular Amparo Arcís que encapçalava la llista més votada en les passades eleccions va ser proclamada alcaldessa de Benifaió.
Arcís governarà així en minoria amb 7 edils enfront dels 6 regidors del grup socialista, 2 de “Gent per Benifaió” i 2 de “Bloc-Compromís”.
Tots els candidats van tenir torn de paraula i van coincidir a apostar pel diàleg i l’enteniment per a treballar durant la legislatura.
En la seua intervenció la ja alcaldessa de Benifaió, Amparo Arcís, va agrair renovar el seu càrrec com a alcaldessa i va afegir que apostava “pel diàleg a quatre bandes entre els quatre partits representats. Des d’ací em compromet a més a continuar treballant d’una forma incansable per a impulsar l’ocupació i les necessitats socials dels nostres veïns”.

A Alberic, el popular Faustino Sala continuarà com alcalde però tindrà una legislatura difícil al no comptar amb la majoria absoluta.

Nova Corporació Municipal

5 Comentarios

 1. Ale Faustino a vore ara si demostres la categoría que tens gobernant en minoría i consensuant tot lo que fins ara fees i desfees al teu aire. Ja era hora que vos marcaren de propet un poc.

  • ale un d,Alberic a ver si demuestran su categoria la oposicion !
   haber si ahora por vuestra culpa no hacen ni deshacen por que no dejais hacer ni haceis nada que seria mucho peor !

   • Mira yo tengo claro que la oposición DEJARA HACER si lo que se propone es bueno para el pueblo y NO DEJARA HACER, como hasta ahora, lo que perjudique al pueblo y beneficie solo a los del partido en el poder y allegados. Y si llegado el caso no saben gobernar en minoría (o no estan acostumbrados a que les controlen), pues moción de censura al canto y a la oposición directamente. Hay que tener en cuenta que de 17 concejales electos SOLO 7 SON DEL PP. O sea que la mayoría de votantes d,Alberic prefiere un gobierno local que no sea del PP.

 2. Estic totalment d’acord amb el meu paisà. Ací en el poble la gent no ha vist, segons han reflectit les últimes eleccions, que necessitàvem un GRAN canvi en tots els aspectes ja que Alberic es un malalt crònic que va morint-se poc a poc. A veure si per a 2015 canviem una miqueta el rumb i la forma de pensar utilitzant així el sentit comú.

 3. Amparitooooooo ara que farém continuaras fent lo que te done la gana jajajajajajajajajaj ara a parlar a vore si tens raó en tot.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here