Els «indignats» del 15-M faran un passadís als nous regidors d’Alzira a les portes de l’Ajuntament

2
358
Els indignats seguiran de prop la investidura de Bastidas

Els joves integrants del moviment 15-M de la Ribera faran un passadís als regidors electes d’Alzira, segons acordaren en la última assemblea celebrada esta nit a la Plaça del Carbó.

Al voltant de les 11 del matí, una hora abans de la sessió d’investidura, «els indignats» es concentraran a les portes de la Casa Consistorial per recordar a la nova corporació que «no ens subestimen» perquè «continuem ací», provistos amb pancartes i lemes en defensa de les seues reivindicacions.

L’assemblea acordà, a més reunir-se el 15 de juny a la Plaça Major a les 8 de la vesprada per fer-se una foto conmemorativa al complir-se el primer mes de constituir-se este moviment juvenil.

2 Comentarios

  1. es que esta gente esta indignada por la izquierda que tiene este pais, son de izquierdas pero saben que los socialistas ya de izquierdas no tienen nada y se resigna a irse a la derecha como hacemos la mayoria porque por lo menos los que llaman derecha respetan las libertades como los de izquierdas y gobiernan mejor donde lo hacen y cuando lo hicieron con Aznar

  2. Molts ànims a tota eixa gent, ja que son els únics que s’han mobilitzat contra tota la corrupció que PP i PSOE i els seus amics banquers i empressaris ens brinden cada dia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here