Els carrers d’Algemesí s’omplin d’art procedent de varies autonomies

0
512

Un total de 43 artistes de València, Catalunya, Murcia i Castella-la Manxa participen en el concurs de pintura a l’aire lliure que es celebra al municipi d’Algemesí.

Estos pintors han ocupat els carrers d’Algemesí per a plasmar en els seus llenços els racons i edificis més emblemàtics de la ciutat en la segona edició del concurs de pintura a l’aire lliure organitzat per Caixa Rural d’Algemesí i patrocinat per la Fundació Caixa Algemesí.

El jurat, format pels reconeguts pintors Felipe Santamans, Antoni Roig i el crític d’art Bernardo Montagud, ha destacat la qualitat artística de la majoria de les obres, totes amb el repte d’estar realitzades durant 5 hores. El primer premi ha sigut per a l’artista de Guadassuar Salvador Ribes Villalba. La resta dels premis s’han atorgat a Alberto Márquez, del Pilar de la Horadada; David Escarvajal, d’Alcoi; Teresa Durà, d’Elx, i Gonzalo Romero, de Marines.

El jurat ha seleccionat per la seua qualitat un total de 20 obres que estaran exposades en el Museu Valencià de la Festa des del 9 fins al 26 de Juny.

Els responsables de l’organització i de l’ajuntament han destacat també el calorós acolliment que els pintors han rebut per part de la població, que va observar amb curiositat i interès el desenvolupament del certamen. El Museu Valenciá de la Festa va ser el lloc on es van presentar les obres i es va procedir a la lectura de l’acta amb els respectius premis, al mateix temps que es va anunciar la convocatòria per al 2012 del tercer concurs de pintura.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here