Els artistes fallers reben el merescut homenatge de la Junta Local Fallera d’Alzira

0
421

Els artistes fallers guanyadors dels tres primers premis de cada secció així com als autors del ninot indultat va rebre, anit, l’homenatge i els guardons que concedix la Junta Local Fallera d’Alzira.

Alguns d’ells s’adjudicaren varios guardons casos de Bernat Estela, autor de les falles infantils de Caputxins, Sants Patrons i Camí Nou i dels Germans Parra que feren la falla Plaça Alacant, La Malva i Plaça Major, també en categoría infantil, a més autors del ninot indultat d’esta última comissió.

Julio Monterrubio va rebre el primer premi de la secció especial infantil en ser l’autor de la falla El Mercat.

Pel que fa als monuments grans, foren guardonats, José Vicente Sanchis (Plaça Major premi secció especial), Paco López (Camí Nou i autor del ninot indultat, Jordi Fresquet ( Sants Patrons), Vicent Gutiérrez (Germaneis), Pepe Benavent (Dr. Ferrán), Toni Gil ( Plaça Alacant i Pere Esplugues), Vicent Chaveli (El Parc), Armengo i Cimas (Plaça La Malva), José Sanchis (Lluis Suñer), Ru8ben Gómez (Gallera-Hort dels Frares), José Ibor ( Ausias March) i José Vicente Sanchis (Sant Joan).

També es concediren els premis corresponents al Concurs de Passdobles guanayt per la falla Plaça Alacant, mentre Germanies aconseguia el segon premi i la falla El Parc el tercer.

A l’acte assistiren el regidor de Festes,Rafael Fita, el president de la JLF, Vicent Muñoz i les, encara falleres majors d’Alzira, Andrea Palau

Julio Monterrubio, uns dels artistes guardonats

i Esther Casterá amb les seus corts d’honor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here