El compositor alzireny José Grau guanya el tercer premi del Concurs Nacional de Música Festera de Torrent

0
515
Pepe Grau, en el centre, junt a l'alcaldessa de Torrent, María José Català

Un altre premi més al seu dilatat palmarès. El compositor alzireny José Grau Benedito va guanyar dissabte passat 4 de juny el tercer premi del ‘III Concurs Nacional de Composició de Música Festera de Torrent. L’obra premiada portarà el nom de la seua dona Pilar Marzal com a regal d’aniversari que va anar el 31 de maig. Totes les obres finalistes es van interpretar en el concert celebrat enfront de la Torre al voltant de les 11 de la nit.

El compositor Juan José Poveda Romero es va alçar amb el primer premi amb el pasdoble “Torrentins”, mentre que el segon va recaure sobre el compositor Ignacio Sánchez Navarro amb la seua obra “Sara”. Passaven ja les 22.30 hores quan la Banda Simfònica de la Unió Musical de Torrent dirigida per José M. Ortí va començar a interpretar les tres obres finalistes del concurs. Els assistents van gaudir dels tres pasdobles festers en la primera part del concert. Amb el descans va arribar l’hora de la deliberació del jurat, qui es va desplaçar fins a la Casa de la Cultura per a fallar els premis de les obres finalistes.

Mentre el jurat deliberava i per a amenitzar l’espera dels assistents va començar la segona part del concert en la qual els allí presentes van poder delectar les seues oïdes amb «Ateneu Musical» de Mariano Puig Yago, «Unió Musical de Torrent»,  de Francisco Andreu Comos, «El Abanico», d’Alfredo Javaloyes López , «Tercio de Quites», de Rafael Talens Pelló i «Doña Lola», de Francisco Grau Vegara. Cinc obres que no van deixar indiferent a ningú per la seua gran qualitat musical.
El tribunal format per Francisco Grau, Rafael Talens i Eduardo Montesinos va haver de fer una difícil elecció entre 27 obres presentades a concurs.

Des de Riberaexpress volem felicitar a Pepe Grau per este nou guardó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here