24 equips participen en la 6a edició de les 24 hores de fútbol sala a l’Alcúdia

0
348

El pavelló poliesportiu de l’Alcúdia acull a partir de demà divendres, a les 8 de la vesprada, la sisena edició del torneig “24hfs”, un esdeveniment que any rere any reunix al voltant de 300 jugadors i més de 20 equips de diverses localitats valencianes. En la present edició es donen cita 24 equips.

Esta iniciativa esportiva, impulsada per l’associació “24 hores de futbol sala” de l’Alcúdia, pretén fomentar el joc del futbol sala en la localitat i en la contornada. L’organització vol destacar la participació massiva d’equips locals, comarcals i regionals, així com també la presència d’algun equip federat, la qual cosa assegura la gran qualitat del joc que té any rere any este Torneig.

La 5a edició es va saldar amb un gran èxit, tant d’equips participants com d’afluència de públic i els organitzadors esperen superar enguany la participació de l’anterior. Per això, conviden a tots els equips i a tots els veïns, tant de la localitat com de la contornada a participar d’esta festa del futbol sala.

Els organitzadors volen mostrar el seu agraïment a totes les empreses d’àmbit local, les entitats col·laboradores i l’Ajuntament de l’Alcúdia perquè entre tots fan possible que la competició puga fer-se any rere any.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here