Roben el coure de les torres de llum a l’estadi Lluís Suñer Picó per segona vegada en pocs mesos

2
317
Els lladres entraren en vehicle al terreny de joc

L’estadi Lluís Suñer Picó s’ha quedat a fosques per segona vegada en pocs mesos. Anit un grup de desalmats aprofitant la soledat de la zona penetraren en un vehicle fins el mateix terreny de joc després de forçar la porta i tingueren tot el temps del món per enrotllar els centenars de metres de coure procedents de les torres que enllumenen esta instal.lació esportiva.

Una de les torres que enllumenen l'estadi

No va ser obstacle la cimentació de les arquetes realitzada després del darrer robatori, aixó sí tingueren que fer més faena per deixar, de nou, a fosques tot l’estadi.

El regidor d’Esports, en funcions, Eliseo Candela en declaracions realitzades, esta nit, a Riberaexpress, ha lamentat el fet i ha anunciat que es ficaran cámeres de vigilància al coliseu alzireny per dificultar el treball dels lladres de coure.

Els danys superaran, a bon segur, els 12.000 euros.

2 Comentarios

  1. I vol dir que en tota la zona no hi ha ni una càmera que la vigile en cap punt i lloc d’entrada o eixida ??? La culpa nostra, per no controlar, i per deixar-los entrar en este tranquil i pacífic país de bona gent.

  2. Contractar una alarma de seguritat tampoc es tan car i al meyns avisaría a la policia del robatori…..Candela Dimisió!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here