La cadena Mas i Mas impulsa l’obertura d’un nou supermercat a Carcaixent

5
484

L’empresa Mas i Mas ha iniciat gestions per a la pròxima obertura d’un nou supermercat en la zona centre de Carcaixent. L’Alcaldessa en funcions, Lola Botella, representants de l’empresa i veïns de l’edifici que albergarà el nou local comercial, s’han reunit per a coordinar totes les accions a realitzar i evitar qualsevol tipus de molèsties originades tant per les obres com pel funcionament habitual del propi local.
Segons l’Alcaldessa, “en les últimes setmanes hem participat en diverses reunions amb l’objectiu de facilitar la implantació d’aquesta nova empresa, per a açò deu també complir-se la normativa vigent que protegeix als veïns més pròxims de les molèsties que puguen causar aquest tipus de negocis, com els sorolls ocasionats per la càrrega i descàrrega de mercaderies o el funcionament dels aparells d’aire condicionat”.

A aquest efecte i sobre la base de les converses mantingudes, l’empresa Mas i Mas està realitzant les obres d’adequació necessàries per al compliment de les normes aplicables a aquest tipus de superfícies comercials. Es tracta, segons Botella de “cooperar d’una forma àgil i eficaç para, d’una banda, propiciar la creació de nous llocs de treball i, per una altra, protegir als veïns de molèsties innecessàries, assegurant el compliment de la normativa vigent”.

5 Comentarios

 1. i tots els marrons amb què s’ha trobat el nou propietari?
  un altre exemple de bona gestió del MIA?
  espere que tot arribe a bon fi, i que no siguen més llos de treball perduts.

  • y tu no sabes que an sido en vecindario el que a puesto travas por los ruidos que tenian , antes de hablar informate

 2. Segons diuen sa queixat un vei de l finca del soroll i aixó fá que se estiga retrasant la apertura. Yo com veí que soc de la finca estic esperant en ilusió el nou supermercat.

 3. Mas y Mas s’ha trobat un merengue de cuidado. Ni més ni més que l’herènci adeixada per l’anterior establiment, que estava en una situación ilegal, ja que no tenia la corresponent llicència. Per qué s’ha tolerat que això passara? Com sempre per la por a que se n’anaren. Vidal va aconseguir que es modificaren les normes urbanístiques per no haver de construir un aparcament i un moll de càrrega interior. Després va pensar que li donava igual i va construir un establiment major, sense atendre els requeriments dels tècnics municipals. Al final l’expedient va caducar i es va arxivar. I a partir d’ahi la ilegalitat, i les denuncies dels veïns. Però l’ajuntament va girar l’esquena a la llei i als veïns que patien les molèsties. Afavorir als que incompleixen amb l’excusa de que donen feina és una forma de sotmetre’s ala tirania dels qui al final s’ha demostrat que es burlaven de tots, fins i tot de Mas y Mas, a qui han enganyat..

 4. Parece ser que algunos encuentran lógico que,para crear puestos de trabajo,se incumplan una serie de normas.
  Para la información de algunos que critican a ese vecindario he de decirles que:
  Durante mucho tiempo he estado padeciendo de este tipo de problemas y os aseguro que,auqnue hemos inentado dialogar con «nuestros políticos» del tema,hemos sido ignorados.
  Hemos acudido por activa y por pasiva a todas esas personas que,para más inri,cobran sueldazos pagados por nosotros,esos que dicen representar a los ciudadadnos y,a día de hoy,no es que no se haya solucionado,es que encima se rien de nuestras pataletas infantiles.
  Sólo me queda felicitar a esos vecinos,que deben pagar más impuestos que yo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here