Sierra diu que mai oblidarà l’homenatge dedicat pels Veterans de l’Alzira i del LLevant

0
435
Campuzano i Latorre arroparen el seu company d'una i mil batalles

Fernando Sierra ha emmarcat a sa casa, per sempre, la data del divendres 3 de juny en la que es va retrobar amb ex-companys de la seua època futbolística i amb el reconeiximent de distintes entitats esportives d’Alzira que jun t l’alcaldessa i el regidor d’Esports li feren un més que merescut homenatge.

Al camp de Venecia s’enfrontaren els veterans de l’Alzira i del Llevant amb molts companys seus sobre la gespa de la seua llarga etapa futbolística, com Agostí, Campuzano i Latorre i d’altres que es sumaren a l’homenatge.

Abans de començar l’encontre i amb Sierra al mig del camp escoltat per jugadors de tots dos equips, el que duguera el número 3 de la camiseta blaugrana en la década dels 70 va rebre diversos detalls, alguns d’ells arribaren a emocionar-lo.

Així li rendiren homenatge la UD Alzira, el Ciutat d’Alzira FB, el Club Ciclista Alzira, el LLevant que li entregà una reproducció del Ciutat de València i una samarreta dedicada, mentre l’equip on fa tres anys penjà les botes, l’Alzira Veterans, li va donar una ceràmica de Claur que reproduia una imatge del jugador d’Alzira quan militava en el club granota i un àlbum de fotos que recull tota la seua vida esportiva. «M’agradat especialment este detall-confesà Sierra a Riberaexpress- perquè m’ha servit per recordar nombrosos ex-companys que fa temps que no veig».

«No m’ho esperava» repetia Fernando Sierra, mentre escoltava l’aplaudiment de varios centenars d’espectadors, i per a qui el 3 de juny serà per sempre «una jornada inoblidable».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here