Manolo Blanco i Xavi Puig i els fallers realitzaran els monuments de la Falla El Forn d’Alzira

0
430
Representants del Forn amb els artistes

Recentment, la Falla Plaça del Forn d’Alzira ha celebrat la signatura de contracte dels dos monuments per al present exercici 2012. Pel que fa al monument gran, es realitzarà un treball en equip entre comissió, poetes i artista faller, per a desenvolupar un any temàtic sobre  “l’Aigua”, que promet un projecte il·lusionant i original.
El monument serà realitzat un any més, per l’artista Manolo Blanco de Xàtiva, el qual s’ha encarregat de presentar un esbós referent al tema triat per la comissió. A més de la temàtica general del monument, la comissió com realitza en anys anteriors, juntament amb l’artista, desenvoluparen les escenes que acompanyaren al cos central i que satirizaran tota l’actualitat política i social sota un aparador temàtic sobre “l’Aigua”.

El monument serà modelat íntegrament el que ho converteix en un projecte amb certa exclusivitat. Un projecte ambiciós en el qual la comissió diu fer un pas avant en aquests temps tan difícils.
Quant al monument infantil, estarà a càrrec de José Puig d’Alzira. En la presentació de l’esbós, va manifestar la seua il·lusió per poder realitzar el seu nou projecte en aquesta comissió.  La comissió assegura estar satisfeta amb tots dos projectes i confia plenament amb la qualitat de tots dos artistes per a garantir uns monuments dignes que representen a aquesta gran comissió.

Els artistes signant

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here