El PSOE de La Pobla diu que esta serà l’última legislatura de Rafael Soler (PP)

0
420
 

Neus Garrigues
Els socialistes de La Pobla Llarga afronten la legislatura 2011-2015 amb la convicció que esta «serà l’última de Rafael Soler» i, per extensió, del Partit Popular en l’alcaldia, ja que ha demostrat clars símptomes d’esgotament. Per contra, els socialistes han augmentat la seua representació dins del consistori poblatà passant de 3 a 4 regidors, el millor resultat des de les municipals de 1995, segons han manifestat en un comunicat. El passat 22 de maig, el PSPV-PSOE va aconseguir els seus millors resultats dels últims setze anys amb la candidatura liderada per l’advocada Neus Garrigues Calatayud. Són uns resultats «encoratjadors» sobretot després de comprovar el desgast que ha patit el Partit Socialista a tot Espanya. Per este motiu, l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de La Pobla Llarga està «molt satisfeta» pels resultats aconseguits el 22 de maig i se sent avalada pels ciutadans per a liderar la tasca de l’oposició dins del consistori.

Els ciutadans han valorat positivament la tasca seriosa del PSPV en l’oposició en els últims anys i han trobat en el nostre programa electoral unes propostes socials enfocades a la creació de treball i al benestar dels nostres veïns, ha dit la candidata socialista, Neus Garrigues. Els socialistes lamenten però el «retrocés» que ha patit l’agrupació EUPV, que ha perdut un regidor, fet que ha impedit per pocs vots la possibilitat de tornar a formar un govern d’esquerres a La Pobla Llarga.

RESULTAT ELECCIONS MUNICIPALS 2011

CANDIDATURES VOTS PERCENTATGE REGIDORS
Partit Popular 1.378 45,78% 6

PSPV-PSOE 1.039 34,52% 4

EUPV 381 12,66% 1

COMPROMÍS 167 5,55%

La pròxima portaveu socialista al consistori, Neus Garrigues, considera que en qualsevol cas estos resultats han d’animar els partits de l’oposició a treballar molt bé per representar la veu dels 1.587 poblatans que no volen Rafael Soler com alcalde: entenem que la ciutadania ha demostrat ganes de canvi, ens costarà quatre anys més fer possible eixe desig, però els socialistes ens sentim molt recolzats i molt a prop d’aconseguir-ho”.

Finalment, l’Agrupació Socialista vol donar l’enhorabona a Rafael Soler i al Partit Popular de La Pobla Llarga, que continua sent el partit més votat, però demanen per a la pròxima legislatura que el PP «abandone el camí de la prepotència i la falta de transparència que l’ha caracteritzat en els últims vuit anys».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here