Compromís per Alzira critica el PP per apostar per un urbanisme insostenible en lloc d’una economia real i productiva

0
383

Compromís per Alzira denuncia que amb projectes com el de finca SOS, on un grup d’inversors de l’Aràbia Saudí projecta un camp de golf i un hotel de quatre estreles, «el PP continua apostant per un urbanisme insostenible alimentat per moviments purament especulatius».

Per contra, esta formació política es mostra partidària d’acceptar «totes les inversions dirigides a Alzira sempre i quan recolzen l’economia productiva».

Segons Aranda este projecte «no és prioritari», d’una banda perquè «quasi enfront existeix ja un camp de golf (Galiana Golf) i d’altra perquè «hi ha una urbanització als voltants del Monestir d’Aigües Vives que encara està per acabar i el mateix hotel està a la venda ja fa temps».

Esta coalició es partidària de portar «projectes a la nostra ciutat que siguen productius a curt, mitjà i llarg termini, projectes que aporten beneficis per a la població», donat que la seua aposta està basada en «una economia real, productiva i sostenible».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here