L’alcudiana Gema Jordán, Campiona Autonòmica de 1.000 metres llisos

0
374

Gema Jordán, campiona

L’atleta Gema Jordàn Costa, del Club Atletisme l’Alcúdia, s’ha proclamat el cap de setmana Campiona Autonòmica Cadet de 1000 m.ll. , a més de guanyar-se la plaça per a formar part de la Selecció Valenciana al Campionat d’Espanya de Seleccions.

 

 

El passat dissabte 28 de Maig, es celebrava el Campionat Autonòmic escolar individual de Aire LLiure, per a la categoria Cadet, a les pistes d’atletisme del Riu Túria a València.

Adolescents d’entre 13 i 15 anys lluitaven per un lloc de podi autonòmic. L’alcudiana Gema Jordán va obtindre medalla d’or en la prova de 1000 m.ll. , i una magnífica marca de 3.06, en una carrera amb gran participació i molt de nivell, en què sols la primera classificada -en este cas Gema-, formarà part de la Selecció Valenciana, i representarà la nostra Comunitat en la prova de 1000 m.ll. al Campionat d’España de Seleccions en edat escolar, que es disputarà els pròxims 11 i 12 de Juny.

Per altra banda el diumenge 29 de Maig , es disputava el Campionat Provincial individual per a la categoria Junior, atletes de entre 18 i 19 anys, a la mateixa pista d’atletisme. L’alteta del Club Atletisme L’Alcúdia Miguel Moratalla Guarner, ha obtés la medalla d’or en la prova de 3000 m. Obstacles, una de les proves mes dures de la disciplina del atletisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here