La Societat Musical d’Algemesí i Santa Cecília de Foios, este dissabte al Festival de Sant Onofre

0
502

La Societat Musical d’Algemesí, dintre dels actes de la programació de la Fira de Sant Onofre, patró de la ciutat organitza el Festival de Bandes de Música. Amb aquest ja són 33 els Festivals celebrats amb la participació de bandes de músicals de la província de València.
Enguany serà la Banda de Música del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios la encarregada d’obrir el concert. En la segona part actuarà la Banda Simfònica «Santa Cecília» de la Societat Musical d’Algemesí. A les 22 hores del dissbte 4 de juny AL TEATRE MUNICIPAL D’ALGEMESÍ.
Minuts abans de l’hora d’inici del Festival, les dues bandes participants eixiran en passacarrer fins arribar a l’auditori on seran rebudes pels directius de les Societats participants, autoritats locals i públic assistent al concert. La banda de música d’Algemesí enceta amb aquest concert una nova etapa sota la direcció artística d’ Alberto Ferrer Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here