EL PSOE d’Alzira proposa a Compromís i EU fer una oposició conjunta al govern del PP

7
371
L'oposició al govern d'Alzira

L’executiva local del PSPV-PSOE ha proposat a Compromís i EU aunar les seues forces creant una comissió de treball que «consensue una acció conjunta» d’oposició al govern popular d’Elena Bastidas durant a tota la legislatura. Els socialistes convocaran els dos companys de l’esquerra després de la sesió d’investidura prevista per al próxim 11 de juny.

El secretari d’organització, Fernando Pascual ha manifestat que el resultat electoral dels recents comicis municipals «han expressat que les forces d’esquerres hem d’estar units». I és per això que fa la proposta a les altres forces de l’oposició «amb l’objectiu de fer una oposició conjunta en les matèries que sigan d’interés general que beneficien al conjunt dels alzirenys».

Per a Pascual «ara és més necessari que mai, construir una alternativa progressista des del primer minut, perquè els alzirenys visualitzen la unió dels progressistes».

Reunió de l'executiva local

7 Comentarios

  1. jajajajaja. Ara Sr. Alborch i Sr. Pacual. Heu fet tard. Lo que tenen que fer es anar-sen a casa després dels resultats a Alzira.

  2. a bones hores cabra fotuda i sense voler ofendre. I abans de eleccions perqué no heu va pensat, però encara hi ha temps, donen exemple.

  3. Ara el PSOE demana auxili. Doncs, no. El PSOE i el PP han impedit durant 20 anys que el Bloc estiga a les Corts per el pacte dels dos estatuts impossant la barrera del 5%. Ara voleu l’ajuda de Compromís??? Anéu a fer punyetes.

  4. Buena iniciativa del PSOE ya era hora que los socialistas se dieran cuenta que solo con la unidad de la izquierda se puede vencer a la derecha de la derecha. Adelante y contad conmigo

  5. El fondo y la forma de hacer política se necesita de un cambio radical. El fondo y la forma personal de hacer política, la política dentro de los partidos, la política en las instituciones democráticas, la política en general y la política en particular. Si es con la unión de la izquierda mejor. El tiempo dirá si esto va en serio o todos van a la suya

  6. el PSOE ya es historia en Alzira gracias a Fernando Pacual y compañia. Compromís y E.U en 4 años a por la alcaldia.

  7. ¿no veis, que la gente no os puede ni ver ? sois pateticos aveis sangrado a todos los trabajadores que verguenza que en buestras siglas aparezca la palabra obrero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here