«Resset» Alzira /Opinió: Diego Gómez

3
448

Ara resulta que l’Arabia Saudí, per intervenció no divina del senyor Cotino, vol invertir en un camp de golf i en una zona residencial al nostre terme municipal. Ja estem de nou amb les notícies meravelloses i les obres faraòniques. Macroprojectes inversemblants, sense fer cap número, sense cap consens, ni informació, ni negociació. Cants de sirena que la gent no arriba a entendre.

I jo futur regidor de l’ajuntament, no ho entenc. Fa no res, la nostra alcaldessa declarava que amb la nova legislatura s’obria un període difícil de gestionar amb la manca de recursos econòmics. Per a què la gent ho comprenga, continuem en època de vaques flaques i cada vegada el llapis és més curt per fer números i la goma d’esborrar està molt desgastada. I clar, per això criden i venen els nostres amics àrabs i a canvi del no res, ens salvem. Quina pel·lícula! Serà d’intriga, de terror, o tal vegada una comèdia?

Cal dir les coses clares i tenir més informació. Crec que la gent sap distingir les“bufes de pato” de la realitat diària i quotidiana. Alzira, el País Valencià i fins tot l’estat espanyol, necessiten un “resset”, un canvi de xip, de format i de disc dur. La política dels macro esdeveniments, dels projectes enlluernadors, de la primera pedra i de la desfeta urbanística, ens ha portat a on estiguem ara, amb un deute d’esgarrifança, un atur galopant, un descontent i indignació permanent i una pobresa dels nostres veïns i veïnes més que preocupant.

No és fer demagògia, cal reiniciar l’ordinador de l’ajuntament i de la política municipal, fer una neteja d’arxius temporals i de virus permanents i començar pel que és més urgent per a la nostra ciutat. Cal revisar i reduir despeses, cal escoltar el que pensa la gent del carrer, cal polítiques de consens i no unilaterals i de prepotència. Cal cobrir les necessitats bàsiques dels nostres conciutadans i conciutadanes, que a hores d’ara són més greus del que sembla.

Els hotels Hilton, els camps de golf, els vaixells de luxe, els ferraris a la porta de casa i altres somnis dels nostres dirigents, no donen de menjar, ni donen més felicitat. Fan rics als que ja ho són, desfan els nostres paratges naturals i moltes vegades es queden a mitges. I com sempre ens deixen amb la panxa buida, la butxaca escurada i en perdó, amb el cul a l’aire.

Diego Gómez

3 Comentarios

  1. tal volta Carles estava pensant en vore si aquestes inversions poden reactivar la zona de Tulell i altres llocs ja urbanitzants en lloc de carregar-se la Vall. No hi ha ninguna contradicció entre lo que diu Diego i lo que comenta Carles. De totes les maneres estic d´acord amb Diego en que o tot es un conte o al final ens te que costar diners a tots.

  2. Cuanta razón tiene señor Gómez. Si usted sigue así, hara un gran servicio a nuestra ciudad. Enhorabuena por el resultado electoral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here