El Nadal d’Alzira,Pedro Martínez, fa doblet a la Babolat Cup de tenis en guanyar, també, la final individual

1
368

Pedro Martínez Portero s’ha guanyat hui el dret a participar en el pròxim Campionat d’Europa de tenis, en la categoría infantil, al derrotar en la final de la Babolat Cup a Jaume Munar en tres sets; 6-3, 1-6, 7-5 al Centre de Tecnificació de Sevilla. L’Europeu es disputarà el pròxim estiu a Xèquia.

Pedro Martínez

Ahir el Nadal d’Alzira, s’havia adjudicat els dobles formant parella amb el seu company, Bernabé Zapata al derrotar a la parella integrada per Jaume Munar i Miguel Semmler.

Així el tenista alzireny ha sigut el gran trionfador de la fase nacional de la Babolat Cup, competició en la que participen els millors tenistas infantils de cada federació.

Amb tan sols 14 anys, Pedro Martínez participarà en el campionat europeu i es convertix en una de les màximes promeses del tenis nacional.

1 Comentario

  1. aclaració: Pedro ha guanyat una de les dos places per al camiponat d,Europa que es disputarà a l,estiu en la Rep. Checa. L,altra plaça eixirà del guanyador del trofeu Manuel Alonso, del que encara es tenen que disputar les fases territorials i la fase final.
    Per tant representará a Espanya al campionat, pero selecció com a tal no hi ha.

    ENHORABONA PEDRO¡¡

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here