Alzira celebra la Setmana per l’Estalvi, l’Eficiència i les Energies Renovables

0
366

 

COORDINADORA ANTINUCLEAR I ASSEMBLEA CIUTADANA

Actes del 30 de maig al 5 de juny
30 de maig al 5 de juny: Exposició sobre el Canvi Climàtic al pati de la Casa de Cultura d’Alzira. A les 18:00 del dilluns, 30-M, inauguració.

30 de maig al 5 de juny: Preguntes i comentaris al diari digital www.elseisdoble.com, per resoldre-les a la Taula Rodona.

Divendres 3-J, a les 19:00 de la vesprada en la Plaça del Carbó d’Alzira, on està l’Assemblea de Ciutadans: Taula Rodona amb Carles Arnal, biòleg i membre històric d’Acció Ecologista, que explicarà els problemes de la CN de Cofrents i les raons per a tancar-la, i Toni Montesinos, responsable de Medi Ambient i Salut Laboral de CCOO, que parlarà sobre les alternatives existents: estalvi, eficiència i renovables (incidint en el major nombre de llocs de treball que creen). Després farem un col·loqui amb els assistents.

Dissabte 4-J, a les 18:30 en la Plaça del Carbó: Taller per mesurar l’Energia Solar, discussió sobre les seues possibilitats per autoabastir-nos d’electricitat (podeu dur un rebut elèctric per vore el vostre consum) i visita a instal·lació solar dins el municipi, amb Pedro Domínguez, educador i químic especialitzat en Sanitat Ambiental.

Diumenge 5-J, Dia mundial del Medi Ambient, ciclo-ruta Alzira-Antella, amb visita opcional a minicentral hidràulica. Eixim de la Plaça del Carbó a les 9:30, ja esmorçats; anirem per camins rurals quasi tot l’itinerari i seran 23+23 km. Casc recomanable, cadascú responsable d’ell mateix i els menors han de vindre acompanyats per algun major.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here