Tres regidors del PP i tres antics edils del PSOE d’Alginet, imputats per un possible delicte contra el medi ambient

0
225
 

Alginet, i al fons la urbanització Los Lagos

COMUNICAT: 

El fiscal competent en matèria de medi ambient ha sol·licitat recentment la presa de declaració en qualitat d’imputats per la possible comissió d’un delicte contra el medi ambient (vessaments contaminants en la urbanització de Los Lagos) a l’actual alcalde en funcions Enrique Girona (PP) i els seus regidors d’Urbanisme i Medi Ambient en la darrera corporació. A més, també sol·licita la declaració com a imputats de l’anterior alcaldessa Celeste Garcia (PSOE) i els seus regidors d’Urbanisme i Medi Ambient, així com del gerent o administrador de la promotora SUELO ESPAÑOL, SA, segons ha informat el Bloc en un comunicat.

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Carlet, a través d’una providència datada el passat 17 de maig (cinc dies abans de les eleccions), va instar el secretari de l’Ajuntament d’Alginet perquè li remetera la informació corresponent que permetera identificar les persones que durant el període de 2004 a 2010 havien ostentat els càrrecs d’alcalde, regidor d’urbanisme i regidor de medi ambient. «Òbviament, el senyor Girona no va informar ningú». Des del Bloc «hem vingut insistint durant els darrers quatre anys en la necessitat d’iniciar les actuacions i negociacions definitives amb els veïns que resolguen l’etern problema de la urbanització Los Lagos».

Però ni el govern del PSOE ni el PP han fet res de res. Ara, després d’una sentència del Suprem que obliga el consistori a fer front a una indemització de vora 4 milions d’euros a la Societat Civil de veïns, arriba una nova causa per delicte ecològic, que pot incrementar els diners que a tots els ciutadans ens tocarà pagar si l’Ajuntament és declarat responsable. Gràcies a la incompetència dels polítics que ens han governat (i que han volgut allargar els procediments judicials) l’endeutament al qual la nova denúncia conduiria l’erari públic pot arribar a ser insostenible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here