El tenista d’Alzira Pedro Martínez guanya la final de dobles de la Babolat cup

1
325

El tenista d’Alzira

Pedro Martínez, la gran promesa del tenis alzireny

Pedro Martínez ha guanyat, hui, junt el seu company, Bernabé Zapata, la final de dobles, categoría infantil, de la fase nacional de la Babolat cup que està disputant-se al Centre deTecnificació Blas Infante de Sevilla.

Els dos tenistes valencians han derrotat en la final a Jaume Munar  i Miguel Semmler, de la Federació balear i madrilenya respectivament.

Martínez disputarà este diumenge la final individual masculina davant el tenista illenc, Jaume Munar. Cas de guanyar el tenista alzireny s’asseguraria la seua inclusió en la selecció espanyola que disputarà el próxim europeu de la categoria infantil.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here