El moviment 15-M lamenta que les autoritats d’Alzira no s’hagen dignat escoltar les seues reivindicacions

0
369
Assemblea davant l'Ajuntament d'Alzira

Els «indignats» del moviment 15-M de la Ribera fa ja uns 10 dies que estan reunint-se i fent assemblees a la Plaça del Carbó davant  la mateixa Casa Consistorial, però segons lamenten els seus portaveus «les autoritats d’Alzira no han vingut encara a escoltar-nos i això que passen tots els dies per davant de l’acampada». Este fet contrasta amb «el correcte tractament que ens dispensa tant la policia local com la nacional» aclarixen els joves organitzadors de la protesta, que no tenen cap inconvenient en mostrar el seu «agraïment i reconeiximent» cap tots dos cosos de seguretat.

L’acampada proseguix, de moment, però tot fa pensar que la pròxima setmana pot ser la última, «estem organitzan-nos per si desmantelem l’acampada» confesa Alex a Riberaexpress. Per això han incrementat les reunions dels diferents grups de treball, «volem reforçar les comissions per assegurar-nos el bon funcionament del moviment en el futur».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here