Salvador Campillo (GISPM) serà el nou alcalde de Sueca al pactar amb el Bloc i PSOE

1
398
Salvador Campillo /RiberaBaixa.info

El PP de Carlos Ramírez es quedarà sense l’Alcaldia de Sueca tot i ser el partit més votat en les pasades eleccions municipals i obtindre deu dels vint-i-un regidors que formen la Corporació Municipal. Bloc, amb cinc regidors, PSPV-PSOE, amb quatre i GISPM, amb dos, acaben de ratificar l’acord mitjançant el qual Salvador Campillo serà investit alcalde al Ple previst per al pròxim dissabte, 11 de juny.

Campillo s’ha reunit amb el president provincial del PP i actual president de la Diputació Alfonso Rus. Ha rebutjat l’oferiment de compartir l’Alcaldia durat dos anys i li ha comunicat la seua decisió de formar un tripartit conjuntament amb el Bloc i PSPV-PSOE, segons ha pogut saber RiberaBaixa.info.

Després de la negativa, Rus li ha manifestat que serà bel·ligerant amb Campillo, i el govern que forme, per haver deixat de banda al partit més votat a Sueca. El repartiment de les diferents regidories es durà a cap en els propers dies.

PUBLICAT EN RiberaBaixa.info:

http://www.riberabaixa.info/index.php/inici/1667-bloc-i-pspv-psoe-recolzaran-a-campillo-gispm-com-alcalde-de-sueca

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here