L’alcaldessa de Carlet denuncia unes pintades de «grups radicals» al cementeri sobre l’abocador de la Parra

1
410
Pintades al cementeri

L’alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, ha presentat una denúncia aquest matí en la Caserna de la Guàrdia Civil de Carlet per les pintades realitzades en la paret del cementeri Municipal, segons un comunicat oficial de l’Ajuntament.
A primera hora del matí, el regidor de Serveis Municipals ha descobert unes pintades en un dels murs del cementeri en les quals textualment posava: ‘No a l’abocador de la Parra. Carlet Fago’ acompanyades del dibuix d’una calavera. Davant aquest fet, s’ha procedit immediatament a esborrar-les i pintar de nou la propietat municipal.
Este incident «reflecteix la radicalitat d’algun col·lectiu que en comptes d’utilitzar el diàleg o els mecanismes de difusió oportuns per a expressar les seues idees i reivindicacions, han optat per embrutar immobles públics comparant a Carlet amb el crim polític de Fago».
Ahir mateix, l’alcaldessa de Carlet va rebre en el seu despatx a dos membres de la Plataforma ‘La Parra és l’aigua’ que rebutgen la ubicació d’un abocador en la partida de la Parra. Per la seua banda, Mª Ángeles Crespo, va asseverar una vegada més que el grup polític que ella representa «està totalment en contra de l’abocador de la Parra en el terme municipal de Tous».
Paral·lelament, el ple de l’Ajuntament de Carlet, en data 30 de setembre, va aprovar una moció per unanimitat en la qual es manifestava i expressava la voluntat totalment contraria que es fera en el paratge de la Parra, no solament aquest abocador, sinó qualsevol altra instal·lació de qualsevol índole que poguera modificar negativament el actual paisatge, així com poguera posar en perill els aqüífers que transcorren per l’interior d’aquesta zona.

L’alcaldessa de Carlet ha manifestat: “No entenc aquest tipus d’actuacions i amenaces sent que jo m’he posicionat clarament en contra des del primer moment i prova del meu compromís és que he inclòs aquest assumpte en el meu programa electoral per a aquests pròxims quatre anys. La meua voluntat és molt clara, NO A l’ABOCADOR DE LA PARRA. Veig una radicalitat en aquestes pintades ja que es realitzen després de les eleccions i després del triomf del Partit Popular, que renova l’alcaldia de Carlet. Em sent clarament ofesa i amenaçada per la comparació realitzada entre Carlet i Fago, on van assassinar al seu alcalde. És per a estar molt preocupada davant aquest radicalisme”.

Ni als difunts

1 Comentario

  1. el abocador de la parra va a ser una ruina para carlet en cuanto a calidad de agua se refiere y calidad d las montañas y todo va ser un desastre el olor a basura vendra al pueblo y encima nos han puesto el impusto de reciclables y tratamiento de basura para que???para que la diputacon se suban los sueldos en fin…..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here