El Bloc de Carlet satisfet amb els millors resultats dels seus 25 anys d’història

1
372

Maria Josep Ortega abans d'un acte de Compromís a Alzira
El Bloc-Compromís de Carlet ha obtingut, en les eleccions del passat 22 de maig, el millors resultats de la seua història, amb 5 regidors i vora 2.300 vots municipals, amb un 28 % dels vots, que també és el millor resultat de totes les candidatures de la Ribera Alta, com ho és també el resultat autonòmic, amb 1.439 vots i un 17,39 %.

Maria Josep Ortega, candidata de BLOC-Compromís, ha manifestat que “el suport històric que hem obtingut per part dels carletins i les carletines és enormement satisfactori, ja que som l’únic grup polític que ha augmentat en vots, més de 400, en percentatge, ja que hem augmentat un 30% els resultats de fa 4 anys, i en regidors”. “A més –ha afegit la portaveu del BLOC- el regidor que hem incrementat l’hem llevat al PP, que ha perdut més de 500 vots, cosa que sense dubte ha suposat un colp fort per al PP local que, per primera vegada veu com els electors de Carlet li retiren part de la seua confiança en favor del BLOC”.

Ortega ha manifestat que “la campanya milionària del PP i els seus atacs bruts contra els candidats del BLOC han jugat en la seua contra, ja que la gent no ha pogut entendre com, en una època de crisi, el PP feia un dispendi tan exagerat, i tampoc ha vist bé com atacava personalment els membres de la candidatura del BLOC en pamflets indignes d’una força política democràtica”. La portaveu del nou grup polític BLOC-Compromís, que comptarà amb 5 regidors, ha declarat que “entenem el missatge que ha donat la ciutadania de Carlet com el de l’inici del canvi a la nostra ciutat, un canvi que ja és imparable i pel qual treballarem durant els pròxims 4 anys amb més regidors i més suport que mai, sempre en positiu i donant alternatives als greus problemes que tenen els nostres conciutadans”.

Maria Josep Ortega ha afegit que “esperem que el PP haja vist que pel camí de la confrontació, de la prepotència, de fer d’oposició de l’oposició més que de govern no pot recollir res bo i, per tant, esperem que s’afegisca al diàleg i a l’oferiment a la busca d’acords que li reiterem una vegada més”. “La pròxima –ha finalitzat Ortega- hauria de ser la legislatura del diàleg, del consens, del respecte i de l’entesa entre els diversos grups polítics per tal d’aconseguir entre tots millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans.”

1 Comentario

  1. Pense que a carlet ha sigut un magnific resultat el que ha obtingut compromis,basicament per tres raons.en primer lloc perque a carlet el progresisme habia estat durant moltes legislatures en una profunda crisi de la que li era molt complicat eixir degut a lluites internes i mala gestio municipal en el pasat.En segon lloc perque el partit popular carleti conta amb una lider i alcaldesa molt potent i molt carismatica en alguns sectors socials del poble i unides aquestes caracteristiques a que carlet ha sufrit una gran transformacio urbanistica i industrial en els sucesius governs del partit popular fan que desbancar del poder al partit popular i a la seua alcadesa Mari Angeles Crespo siga una tasca molt complicada.i en tercer i ultim lloc el paper secundari i poc construtiu del pspv local el qual no ha sabut donarli sentit comu i coherencia a la seua direccio que ha estat continuament ensarçada en lluites per cotes de poder algunes vegades i daltres liderada per persones que no han sabut donarli sensatesa al partit i no han sabut liderar o construir una alternativa al gobern local.per tant felicitar a compromis perque s,ha comvertit despres de dolorosos anys de predomi de la dreta local en una alternativa real d,esquerres al poble de carlet,lo qual resulta molt interesant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here